Katten Bamse och hunden Jack

Imorse så gick jag ut och gick med våran hund Jack. Vi brukar gå ett varv runt skogen där vi bor och det tar ca 35 minuter om vi går rätt så snabbt. Imorse fick vi sällskap av våran katt Bamse, jag tror inte att han visste vad han gav sig in på. När vi kommit halvvägs så gick Bamse och jaaamade så högt han kunde och flåsade med hela munnen öppen. När vi började närma oss hemmet så gick vi för bi Sixtens hus och självklart så var Jack russel Sixten ute. Han såg ett tillfälle att jaga katt så när matte kom ut så satt trötta Bamse i ett stort träd.
Sixten gick in och jag lockade ner Bamse, vi fortsatte hem. Hunden ligger på fällen och sover och katten ligger i hallen och flåsar.

image72

Ingen bra vecka.....

Det började bra i Fredags, vi kom änligen iväg för att provköra bussen. Den passar oss perfekt så nu är vi en MB-buss rikare. Barnen vill åka och campa så snart som möjligt :)

Sen blev det helg och fotboll på söndagen. Barnen var med och båda hundarna. Det gick så illa att Tass slet sig och hög en annan hund. Det blev en tur till Strömsholm med hunden, det blev både nedsövning och stygn på tre sår.....fan, fan, fan. Vi bestämde oss rätt så snart att vi inte kan ha Tass kvar.
Han är 10 år gammal och har levt ett hårt liv i olika familjer. Den sista veckan har han slickat upp två sår på båda bakbenen och han har även kravlat sig över vårat höga staket och flugit på en hanhund som gick förbi vårat hus.
Jag tror att det är dax att vi inser att Tass är gammal och kanske inte mår så bra längre. När han vaknar så glider bakbenen omkring som Bambi på hal is, så lederna verkar inte heller må så bra.
Våran fina, fina Tass som är så snäll med barn och människor.

Tyvärr så kommer det bli så att vi har bestämt oss för att avliva Tass och vi har även pratat med Pjäsens hundhem om det. De tycker att vi gör det rätta och att Tass inte ska behöva flytta på sig ännu en gång.

image71