Lönehelg

Igår åkte jag till Västerås och köpte tapeter till tjejrnas rum. Det blev en rätt så ljust lila variant, jag hade tänkt mig en vägg med lite roligare tapet. Men jäklar så dyrt det är med tapet....det blev inget av med det. Istället så blev det en ny lampa till dem, några nya lådor och idag blev det även tyg som jag ska sy gardiner med till deras våningssäng.
Det ska bli roligt att äntligen komma igång med att fixa i ordning deras rum så att det blir mera enhetligt. Innan vi börjar så ska jag ta några "innan" kort och även då förståss några "efter" kort :)
Men det blir inget med det den här helgen. Imorgon kommer barnens kusiner ifrån värmland och hälsar på. Enligt Zoe så kommer det att bli årets roligaste dag att få träffa faster Liselott.

Jack har fått en jacka...

Jack har fått en fin och varm vinterjacka.

Jack med jackan

Vi har varit på hundkurs två kvällar i rad och det var otroligt kallt. Andra kvällen blev vi tvugna att åka hem tidigare, Jack hopppade omkring på tre ben och lyssnade inte alls. Allt han ville var att få åka hem och lägga sig under täcket.

Våra katter

Jag kom på när jag satt här och tittade att våra katter finns ju inte med på bild. Så här kommer det några bilder på kattern :)

Katterna
Bamse och Sheeta på bänken

Sheeta
Här ligger Sheeta på sin favoritplats i huset. Under handfaten i badrummet.

Vi har en nakenråtta ;)

Våran yngsta dotter gillar inte kläder. I morse kom hon ner med ett linne och...tja inte så mycket mera. Jag skickade upp henne med en order om att ta på sig trosor och ett par byxor. Det tog ett långt tag, kanske en halvtimma eller så. Då hörde jag att det kom någon trippande ner för trappan.
Ett linne OCH ett par gympaskor minnsan.........