Pool-katten

I år så har vi byggt om altan så att poolen får plats på den. Tidigare har vi haft poolen ståendes på gräsmatan men vi har ingen rak tomt. Så vart vi än har ställt poolen så har det sluttat. Men nu är det rakt och fint :)

Första doppet för tjejerna, 21 grader i vattnet.
image77

Sen är det ju så har att vi har lagat den uppblåsta randen minst 10 gånger och nu vet vi varför.
image78

Katten Bamse fyllde ett år för några månader sedan och förra året när han var en ytte pytte kattunge så tog han sitt första ofrivilliga dopp. Troligen så blir det ett till...eller vad tror ni? :)

Mycket har hänt...

Det var ett tag sedan som jag skrev och myyyycket har hänt.

Till och börja med så har vi varit ute och campat med bussen för första gången. Vi började med att åka till Mariefreds camping som inte ligger allt för långt hemifrån. Tur var väll det för vi glömde något mycket viktigt hemma.
Nämligen ALLA våra kläder stog hemma i hallen. *pust*

Dagen efter så skulle mina föräldrar komma till samma camping och min snälla far var ledig från jobbet så han åkte de dryga 4a milen och hämtade våra kläder. En guldstjärna till honom :)


Vi har även åkte till kusinerna i Värmland 30 mil bort och varit på konfirmation. Det var otroligt varm och trångt i kyrkan, men väldigt trevligt ändå :)

Här har vi barnen i bussen på väg till kusinerna.
image74

Riktigt lika pigga och glada var de inte på vägen hem :D
image75


Mera då?

Jodå, jag och Patrik har varit på bröllop. Min kusin Anneli och hennes Björn gifte sig strax utanför Enköping. Det här är en av de få bilderna som jag tog :)

image73

Det var jätteroligt att få träffa alla kusiner som jag inte har sett på länge.
Ett riktigt lyckat bröllop och ett väldigt lyckligt par.

Och så har vi kommit till dagens datum...

Jag var ute och klippte gräset mellan skrurarna och då hittade vi en liten groda på gräsmattan. Zoe plockade upp den och gav den en puss. Men det var inte en förtrollad prins ;) Tur var väll det för hon är dock lite ung för en prins även om hon är en utav våra prinsessor.
image76