Stora tunga Tass

Jag har precis lagt mig och skulle vila en stund på soffan innan jobbet. Så hör jag att hundarna börjar skälla ute i trädgården. Jag kliver ut och får se att det kommer ett par med två hundar.
Jack blir som tokig och bara skäller och reser ragg, han är välldigt osäker. Tass skäller som vanligt en bit ifrån.
Jag tar upp Jack för att han inte ska smita ut på vägen, då tar Tass satts och kravlar sig över staketet och hoppar på hanhunden.......... Jag släpper Jack och springer ut och då står hanhunden alldeles tilltuffsad och tjejen håller i Tass.
Jag vet aldrig vad jag ska säga när något sånt här händer....faan jag känner mig misslyckad.
Tillsvidare får Tass sitta i repet tills vi har höjt staketet ytterligare. Hundar...................

Husbilsjakt

Idag drog vi iväg, jag, Tilda, Patrik, bror och far. Det  tog väll ca 1.40 minuter att åka till bussen. Väl framme så var vi in i bussen och kikade. Vi kollade under bussen och lyfte, vred och vände på allt vi kom över. Det såg mycket bra ut :) Mamman i huset förklarade att det bara fanns en nyckel och det var välldigt lätt att låsa ute sig om man tappade bort nyckel. Men det skulle finnas en extranyckel tejpad under bussen.
Så var det dax att starta bussen, det gick fin fint, men dock så var kopplingen inge vidare. Det verkade vara tomt på bromsvätska. Mor i huset var iväg och krängde en motorcykel som även skulle säljas, dottern stannade med oss och bussen. I varje fall så drog vi iväg till macken och köpte bromsvätska så vi kan prova bussen.
Väl tillbax skulle vi in i bussen. Dottern kom ut....och nycklarna låg inne i bussen och alla dörrar och fönster var låsta :(
Där stog vi.......
Extranyckeln var puts väck och ägaren till bussen pluggar i Umeå, 60 mil bort.
Efter mycket om och men så var det bara att åka hem igen utan att prova bussen. Vi ska dock tillbaka på fredag för att få provköra. Får vi som vi vill och bussen går bra så tar vi den med oss hem då :)
Men det återstår att se ;)

Tänk vad tiden går fort...

Jag satt just och skrev en kommentar på min kusins hemsida/blogg och då slog det mig. När vi ska åka på deras bröllop så har jag och min karl varit gifta i nästan exakt 5 år. Det är helt otrolig vad tiden går fort.
Det känns som att man inte riktigt hänger med själv ibland, eller rätt så ofta faktiskt :D

Husbil

Nu ska här letas husbil. Vi vill ha en MB med b-kort och plats för alla sex i familjen + två hundar :D Det blir nog inte det lättaste men vi har några i sikte som ska undersökas och prutas på.
Så till Far och Bror var beredda på att vi ringder när det är dax att åka och titta ;)

Så var påskhelgen över

Vi har mest tagit det lungt och hälsat på familjen och även haft familj och vänner över till oss.
På fredagens förmiddag så var vi hem till min bror som fyllde år. Ada är så himla stor så hon börjar nog att krypa snart. Tjejerna var välldigt nöjde över fruktsallad och grädde :) På vägen hem blev det Max hamburgare oxh sen var det dax för mig att jobba kväll på Långfredagen.

På påskafton åkte vi hem till svärmor och åt påskmat och godis.....helt ok *mums*

Söndagen så var det våran tur att bjuda på påskmat, då kom min andra bror med familj (Roger, Jeanette, Amanda och Alex) och våra vänner David och Sandra med sin lilla tjej Selma. Det var trevlig och så blev vi välldigt mätta. Efter påsktårtan så blev det för mycket mat och godis så vi kädde på oss och gick ut och gick med alla barn och hundar.

Nu när det är måndag och det ligger snö ute på backen så har vi bestämt oss för att stanna inne. Vi har satt upp några tavlor och fixat lite mera i tjejernas rum. Jag har sytt gardiner till tjejernas rum. Tyvärr så har jag köpt liite för lite tyg så det räkte inte ända runt....men nästan ;)

Här kommer några före och efter bilder på tjejernas rum....

image64

image65

image66

Och så till de alldeles nya bilderna :)

image67

image68

image69

Som ni ser så har vissa saker åkte ut och så har vi plockat in några nya :)
Tjejerna blev otroligt nöjda och jag kan bara hålla med.