På kurs med Tass

För en och en halv vecka sedan så bet hundrackarn mig i armen, jag blev så paff och förvånad när det hände. Själv tycker jag att vi har gett han allt, mat, kärlek och mycket bus å mys. Och så göra han så här.....

43773-25

Dagen efter så ringde jag och pratade med Rebekha på Pjäsens hundhem hon rekomenderade mig att ringa Stefans hundtjänst. Det gjorde jag omgående och vi fick en tid några dagar senare, det kostar en del men det är det värt tycker vi.
Vi åkte dit klockan 10 lördagen den 18 nov, med oss hade vi även lillaman Jack :)
Först gick vi en promenad med hundarna och vi pratade om Tass och hans bakgrund. Vi pratade även om vad vi ska ha hunden till och vad som hände när han bet mig i armen. Stefan tyckte att Tass verkade  stabil i psyket men att han har ett starkt bytesförsvar, Tass tycker att det han hittar är hans och det vägrar han släppa. Det var det som hände när han bet mig, jag tog ifrån honom ett gosedjur. När jag tagit det och backat undan lite så högg han mig i armen och sen la han sig direkt.
Stefan visade några övningar vi ska göra med Tass och att vi ska "köra" med han en hel del. Tex att det är vi som bestämer vart han får ligga och när han får kissa mot en stolpe under promenad. Det har gått jättebra och nu kommer han till och med när vi ska ropa in hundarna från gården :)
Helgen den 10:e Dec ska vi dit igen och träna mera med Tass. Så fortsättning kommer....

Zoe tappar tänderna

Nu har hon tappat sin fjärde tand, den första tappade hon när hon var fyra och ett halvt år gammal. Tandläkare tyckte nog att hon var lite väl tidig med det och vi skulle dit om ett år igen.
Men visst är hon söt våran lilla trollunge :)

43773-23


43773-22